Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Visagie Opleidingen

Opleidingen Visagie Arabisch

Visagisten in de Arabische cultuur en wereld van modellen, bruiden, bruiloften, gala's, fotografen, televisieproducenten, filmmakers, beauty-events, cosmetica-merken etc. zijn niet meer weg te denken. 

Voor goede, betaalbareprofessionele beroepsopleidingen in deze industrie kunt u terecht bij de DE Visagieschool Arabic. DE Visagieschool Arabic onderscheidt zich o.a. door te werken op kwalitatief hoog en internationaal niveau. Uniek aan de opleidingen zijn de tips en ervaringen van de professionele en internationaal opgeleide vakdocenten, de mogelijkheid tot het uitvoeren van eventuele stage opdrachten en daardoor het opdoen van praktijkervaring. Doordat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel staat, bestaan de klassen uit maximaal 10 studenten. De lessen staan onder leiding van Ikrame Hadidouch. 

Aanbod opleidingen:

De school is ruim 15 jaar een begrip in Nederland!

Alle opleidingen zijn te volgen aan één van onze mooie en praktische ingerichte opleidingsintituuten in Amsterdan, Breda, Den Haag of Nijmegen. Deze zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en er zijn op onze locaties ruim en gratis parkeergelegenheiden.

Wij bieden de werkpakketten aan tegen inkoopprijs, zodat de werkpakketen zeer uitgebreid kunnen zijn. Het werkpakket bestaat uit een complete set van de merken ‘MAC‘ en Make-up Studio’.

Het is ook mogelijk om deze producten apart bij ons aan te schaffen. Studenten krijgen in dat geval 10% korting op de normale winkelprijzen.

DIRECT
INSCHRIJVEN